Reviews van deze auteur (111573)

Wat een flop

Review over 50PlusBeurs

De 50 plusbeurs was TOP. De Beleefbeurs is een grote flop. Je denkt een gezellig dagje uit tegaan, maar je komt van een koude kermis thuis. Er was niets meer over van de gezellige 50 Plusbeurs. Dit was een beursje in 2 hallen, waar ook nog veel lege plekken waren. Geen \\\\\\\\r\\\\\\\\nleuke stands, geen leuke activiteiten, geen omroep Max met fotoshoot, geen stands waar ons mooi Nederland wordt gepromoot, geen... en zo kan ik wel even doorgaan. Een grote afgang. Mij zien ze op zo\\\\\\\\\\\'n geflopte beurs niet meer. En noem hem geen 50 Plusbeurs meer, want zo heet deze beurs niet en hij is ook niet te vergelijken met de Beleefbeurs (waar dus niets te beleven valt)

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Lees bovenstaande.

Wat een flop

Review over 50PlusBeurs

De 50 plusbeurs was TOP. De Beleefbeurs is een grote flop. Je denkt een gezellig dagje uit tegaan, maar je komt van een koude kermis thuis. Er was niets meer over van de gezellige 50 Plusbeurs. Dit was een beursje in 2 hallen, waar ook nog veel lege plekken waren. Geen
leuke stands, geen leuke activiteiten, geen omroep Max met fotoshoot, geen stands waar ons mooi Nederland wordt gepromoot, geen... en zo kan ik wel even doorgaan. Een grote afgang. Mij zien ze op zo'n geflopte beurs niet meer. En noem hem geen 50 Plusbeurs meer, want zo heet deze beurs niet en hij is ook niet te vergelijken met de Beleefbeurs (waar dus niets te beleven valt)

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Lees bovenstaande.

reacties: